Despre noi    Servicii    Conditii generale de livrare    Contact
Gama de produse
Snururi si garnituri
O-Ring-uri
materiale O-ring-uri
dimensiuni
truse cu O-ring-uri
Alte inele de etansare
Cordoane
Simeringuri
Profile cauciuc
Placi din cauciuc
Furtune hidraulice
Furtune speciale
Etansari hidraulice
Elemente antivibratie
Robineti
home ¦ o-ring-uri

Truse cu O-ringuri

truse cu oring-uriTrusele cu O-ring-uri sunt ideale pentru cei care doresc sa pastreze in stoc o varietate de tipo-dimensiuni, usor de depozitat si usor de identificat. Disponibile intr-o gama larga de dimensiuni si materiale.

De asemenea sunt disponibile truse pentru aplicatii care solicita dimensiuni speciale, truse cu va puteti confectiona singuri O-ring-uri, prin lipirea unui cordon din diferite materiale si cu dimensiuni standardizate, folosind un adeziv special inclus in trusa. O-ring-urile astfel obtinute se folosesc pentru etansari statice. In oferta se mai afla accesorii pentru realizarea O-ring-urilor, masurarea si (de)montarea lor.

Truse cu O-ring-uri standardizate
Trusele ofera, intr-o cutie casetata, o gama de O-ring-uri, cu dimensiuni uzuale, din acelasi material, in cantitati cuprinse intre 5 si 50 de bucati - functie de dimensiuni.

Sunt oferite 14 modele diferite de truse:
• cu dimensiuni in sistem:
   - Metric;
   - JIS;
   - AS
• in materiale:
   - Cauciuc nitrilic (NBR);
   - Viton ®;
truse cu oring-uri
Download

Descarca catalogul truse cu o-ringuri (engleza)
Truse pentru realizarea O-ring-urilor atipice
truse cu oring-uriDin cordoane din material standard se pot realiza O-ring-uri cu dimensiuni atipice sau se pot executa reparatii chiar daca nu exista piesele de schimb originale.

Trusa contine o gama de cordoane din materiale standard, scule pentru masurarea, pregatirea si finisarea materialelor, substante pentru degresare si lipire (adeziv ciano-acrilic).

Eriks a dezvoltat o noua tehnologie pentru producerea O-ring-urilor cu dimensiuni non standard. Datorita unui proces avansat de vulcanizare, se pot produce O-ring-uri din cordoane de inalta performanta la aprope aceasi calitate ca si prin matritare. Testele au indicat aceleasi proprietati ca si ale cordoanelor.

Se obtin tolerante conform DIN, diametre pina le 5.000 mm, testate dupa realizare, calitate la nivelul FDA
Scule

Sunt disponibile scule pentru demontarea si montarea O-ring-urilor, dispozitive pentru masurarea dimensiunilor O-ring-urilor.

 
 Copyright 2005. Toate drepturile rezervate Compressor Pump Industrial SRL.
 Creat si realizat de Computer Expert.