Despre noi    Servicii    Conditii generale de livrare    Contact
Gama de produse
Snururi si garnituri
O-Ring-uri
O-Ring-uri speciale
O-Ring-uri de inalta puritate
Alte inele de etansare
Cordoane
Simeringuri
tipuri de simering-uri
materiale
dimensiuni
Profile cauciuc
Placi din cauciuc
Furtune hidraulice
Furtune speciale
Etansari hidraulice
Elemente antivibratie
Robineti
home ¦ simeringuri

Tipuri uzuale de simering-uri

simering R R - este cel mai des intalnit simering din industrie, disponibil in toate dimensiunile (in sistem metric sau in inchi).Intruneste conditiile standardului DIN 3760A
simering RG RG - este echivalentul tipului R dar are suprafata exterioara striata.
simering RST RST  - este echivalent cu R, avand in plus "buza" de praf
simering RGST RGST - este echivalent cu RG, avand in plus "buza" de praf
simering RZV

RZV - este un simering fara arc si cu sectiune compacta proiectat sa etanseze rulmenti cu ace, vaseline sau unsori.

simering GR-Viton

GR- VITON® - este cel mai bun simering de pe piata, facut din materiale originale DuPont Dow. Arcul este din Otel Inox 304. Potrivit pentru etansarea la presiuni joase, temperaturi mari si fluide agresive.

simering GRST

GRST- acelasi ca si GR dar cu "buza" de praf.

simering R-DUO

R-DUO - este un simering cu doua buze de etansare cu arc, pentru etansarea a doua fluide diferite. In cazul in care dimensiunea cautata de Dvs. nu este disponibila, puteti monta doua simeringuri TipR, dispuse spate in spate.

simering RST-D RST-D - este o variatie a tipului RST, cu dimensiuni compacte, proiectat pentru etansarea presiunilor de pana la 10 bari. Folosit in general la etansarea hidromotoarelor.
simering REX REX- simering cu o singura buza care preseaza pe arbore si etanseaza suprafata neteda. Simering recomandat in cazuri speciale
simering GV GV - carcasa de metal dubla face ca acest simering sa fie foarte solid. Buza din cauciuc este vulcanizata pe carcasa metalica si prinsa cu arc. Are aplicatii in industria grea. Raspunde cerintelor standardului DIN 3760-C
simering GVST GVST - apartine familiei GV, in plus fiind prevazut cu buza de praf.
simering GVP GVP - simering fabricat manual (hand-made) avand carcasa dubla din metal si cu buza de etansare incastrata in carcasa. Folosit in general la presiuni joase.
simering GVPST GVPST - echivalent cu GVP dar cu buza de praf.
simering MZV MZV - simering cu carcasa din metal, fara arc, cu sectiune compacta. Proiectat sa etanseze rulmenti cu ace sau vaseline. Acest tip ofera posibilitatea unei constructii foarte solide.
simering M M - carcasa din metal simpla este vulcanizata pe buza de etansare din cauciuc. Construit in concordanta cu cerintele standardului European DIN 3760-B
simering M-T M-T - este similar cu tipul M dar buza de etansare este acoperita cu teflon pentru a mentine frictiunea si cresterea de temperatura la un nivel cat mai scazut. Pentru aplicatii cu viteze de rotatie foarte mari.
simering MST MST - similar cu tipul M avand suplimentar buza de praf.
simering M-DUO M-DUO - simering cu doua buze de etansare cu arc, separate si vulcanizate pe o singura carcasa din metal.
simering MEX MEX - simering cu buza de etansare exterioara. Acest model se preseaza pe arbore si se roteste odata cu acesta.
 
 Copyright 2005. Toate drepturile rezervate Compressor Pump Industrial SRL.
 Creat si realizat de Computer Expert.